Om oss 

Våre verdier

Verdier vi verdsetter høyt er glede, kjærlighet, medmenneskelighet, omsorg, frihet, trygghet, ro.

Vår opprinnelse 

Omsorgsgruppen Øst endret navn fra Viken Omsorg og har opprinnelse fra Moss. Selskapet består av ansatte med bred erfaring og realkompetanse. De ansatte har ulike fagutdanninger og spesialiseringer. 

Vil du også gjøre en forskjell?

Ta kontakt dersom du har et ønske om å gjøre en forskjell for andre. Kanskje vi trenger deg! 

Våre visjoner


- Vi ønsker å gjøre en forskjell og ha en betydning for alle mennesker vi møter.

- Vi vil gi jobb til mennesker som vil jobbe med hjertet, og la deres engasjement komme andre som trenger det til gode. 

- Vi streber etter å levere best kvalitet i alt vi gjør.

- Vi skal være den arbeidsplassen du anbefaler til andre, og det hjelpetilbudet du skryter av.

Våre lokaler 

Vi ønsker deg velkommen til våre trygge og avslappede lokaler i hjertet av Moss, Møllebyen. Vi holder til i Fehuset som er et sjarmerende og gammelt bygg midt i Henrich Gerners Gate. 

Bygget ligger sentralt og har gode parkeringsmuligheter: På oversiden av bygget (Easypark), på kommunal parkeringsplass ved Kiwi eller på husets gjesteparkering (parkeringsbevis til gjesteparkering fås av veileder). 

Hos oss skal det oppleves trygt å være for både voksne og barn. Vi har også tegnesaker og leker til de yngste. Ingen samtaleemner er for små eller store. Vi gjennomfører samtaleterapi, veiledning og coaching. Vi bruker samtale som et verktøy for å oppnå positiv endring for den som kommer til samtale hos oss. Vårt mål gjennom en samtale er å bruke menneskets erfaringer, tanker, følelser og verktøy for å oppnå endringen som vedkommende ønsker. 

Personvernerklæring

 

Kontaktskjemaer på denne hjemmesiden

Når du tar kontakt med oss i våre kontaktskjemaer vil denne informasjonen videresendes til vår e-post tilhørende Omsorgsgruppen Øst AS. Disse e-postene er det kun Omsorgsgruppen Øst AS som har tilgang til, i tillegg er de passordbeskyttet.

  Deling av dine personlige opplysninger 

Vi deler aldri opplysninger om deg til andre. Unntaket er når du skriftlig samtykker til dette slik at vi skal kunne samarbeide med eventuelle andre relevante instanser, som for eksempel lege, psykolog eller barneverntjeneste. 

Hvor lenge vi lagrer personlige opplysninger 

Vi lagrer den informasjonen du sender inn i våre kontaktskjemaer på ubestemt tid. Dersom du gir oss beskjed om at du ønsker denne informasjonen slettet gjør vi dette for deg. 

Oppbevaring av journal/logg 

I den første samtale hos oss vil vi informere deg om at vi kan skrive korte oppsummeringer fra våre samtaler, såkalt journal/logg. Vi vil avklare med deg om du/dere samtykker til dette. Logg skrives slik at vi skal kunne forberede oss til neste oppsatte samtale, og huske detaljer fra samtalene som har vært. Du har rett til å få disse notatene dersom du ønsker det, eller få de permanent slettet. Alle våre journalopplysninger lagres i et sikkert nettbasert journalsystem kalt "EasyPractice". Systemet er 100% GDPR-kompatibelt og sikkert. 

Din kontaktinformasjon

e-post: jonas@omsorgsgruppen.no / 907 14 434