.

SAMTALER OG TIMEBESTILLING

BESTILL TIME HOS OSS

Bestill time hos oss. Du mottar en bekreftelse på e-post dersom timen du ønsker er ledig. Dersom timen ikke er ledig vil du motta tilbud om time et annet tidspunkt.

Individualsamtaler

Alle våre terapeuter og veiledere tilbyr samtaler 1:1. Samtalen varer i 60 eller 90 minutter. Du velger hvilken terapeut/veileder du ønsker eller vi bistår deg med å finne rett person i gratis kartleggingssamtale over telefon.

Parterapi

Det er vanlig at det oppstår små eller store utfordringer i løpet av et parforhold. To av våre terapeuter tilbyr parterapi. Samtalene varer i 60 eller 90 minutter. Vi har kort ventetid.

Veiledning og coaching

Hos oss finner det veileder og coach som spesialiserer seg på temaer som jobb- og karriereveiledning, arbeid og inkludering, folkehelse, mental og fysisk helse.

Familieterapi

Familiesamtaler kan for eksempel omfatte temaer som familiesamspill, utfordringer som førstegangsforeldre, hjelp til samarbeid mellom ekspartnere, sykdom og sorg, høykonflikt og relasjonsutfordringer.

Bedriftsveiledning

Hos oss finnes det egen bedriftsveileder som blant annet arbeider med personalkonflikter, faglig utvikling, ivaretakelse av hver enkelt ansatt, teambuilding, utvikling av ledere og lederegenskaper, arbeid med forebygging av utbrenthet og sykemeldinger.

Barne- og ungdomssamtaler

Samtlige av våre terapeuter tilbyr samtaler til barn og ungdom. Temaer vi ofte snakker om er identitet, sosiale relasjoner, konflikter mellom barn og foreldre, "å være en god venn", hvordan opptre på sosiale medier, angst og tristhet med mer.

VÅRE VEILEDERE

Liv-Anita Leithe

Familieterapeut - parterapeut - Cos-P terapeut - klinisk sosionom

Erfaring: Mange års erfaring fra arbeid med barn, ungdom og familier. Hun har også jobbet med rusavhengighet og psykiske lidelser. Liv-Anita er opptatt av å skape en god relasjon mellom deg som søker hjelp, og henne som terapeut.

Tilbyr: Individualsamtaler, parsamtaler, gruppesamtaler/familiesamtaler, barnesamtaler, Cos-P kurs og kurs i parterapi 


Telefon: 900 19 195

E-post: liv-anita@omsorgsgruppen.no

Eva Øvereng

Coach og veileder

Erfaring: Eva har erfaring fra coaching og veiledning innen flere områder. Temaer hun har spesielt god kompetanse på er personlig utvikling, verdier, karriere/jobb og det å coache og veilede mennesker for å hjelpe de å oppnå mål om endring i eget liv.

Tilbyr: Individuelle samtaler innen coaching/veiledning. Eva tilbyr samtaler på kontoret i Møllebyen, men gjennomfører også samtaler ute (walk & talk) og opplever at flere har nytte av å prate samtidig som man for eksempel går tur ute i naturen.


Jonas T. Gudim

Barnevernspedagog - samtaleterapeut

Erfaring: Mange års erfaring fra arbeid på ungdomsinstitusjon. Erfaring fra kommunal barneverntjeneste, som teamleder i bolig for ungdom og som behandler ved familie- og barn senter.Tilbyr: Barnesamtaler og ungdomssamtaler, familiesamtaler og gruppesamtaler                                                    


Telefon: 907 14 434

E-post:  jonas@omsorgsgruppen.no

Lisbeth H. Gaarder

Familieterapeut, klinisk sosionom, kognitiv terapeut og Cos-P terapeut. Videreutdanning i konflikthåndtering og mekling.

Erfaring: Mange års erfaring fra terapeutisk arbeid med barn, ungdom og familier. Lang erfaring fra terapeutiske samtaler og kursvirksomhet.

Tilbyr: Individualsamtaler, parsamtaler, gruppesamtaler/familiesamtaler, barnesamtaler, samt kursene "Cos-P" og "Se eleven innenfra".


Telefon: 977 98 849

E-post: lisbeth@omsorgsgruppen.no


Våre samtalerom

For å bestille time til samtale tar du kontakt via knappen øverst på siden, eller ved å bruke kontaktinformasjonen til veilederne. Vi tar kontakt med deg så raskt vi kan for å sette opp en avtale, og senest innen 2 virkedager.

Har du spørsmål eller er usikker på hva slags hjelp du trenger? Da ønsker vi at du tar kontakt, så finner vi ut av dette sammen. Vi tilbyr en uforpliktende samtale (15 minutter) på telefon eller ved oppmøte for å finne ut om vi er et aktuelt tilbud til deg.

Omsorgsgruppen Øst

Henrich Gerners gate 11, 1530 Moss

Åpningstider

Mandag - Fredag: kl. 09:00 - kl. 20:00

Lørdag: kl. 10:00 - kl. 16:00

907 144 34 / 973 40 498